Open (squash)activiteiten

geplaatst in: Uncategorized | 0

Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan de open activiteiten van SSV De Boosters. Hieronder vind je meer informatie en je kunt je aanmelden via dit formulier.
Tot snel op de squashbaan!

In februari organiseren wij weer leuke open (squash)activiteiten, naast onze standaard Open Club Avond (OCA) (normaal gesproken elke tweede maandag van de maand). Kom vrijblijvend langs om kennis te maken met de sport en onze vereniging!

N.B. Je dient jezelf van te voren aan te melden via dit formulier. In verband met Corona zal dit ook gelden voor de OCA, waar je normaal gesproken wel zonder aanmelding mee mag doen. In het formulier kun je je ook alvast voor meerdere activiteiten tegelijk inschrijven. Alle squashactiviteiten vinden plaats bij de squashbanen van het Radboud sportcentrum, onze thuisbasis.

Voorlopige planning open (squash)activiteiten:

DagDatumTijdWat?
ma7 Feb.20:00-21:00 & 21:00-22:00Open Training
ma14 Feb.20:00-23:00Open Club Avond
di15 Feb.20:00-22:00 (huidige regels)Open Borrel
ma21 Feb.20:00-21:00 & 21:00-22:00Open Training
ma28 Feb.20:00-23:00Open One Night Tournament
Planning open (squash)activiteiten bij SSV De Boosters in Februari (onder voorbehoud)

Korte uitleg activiteiten
Open Club Avonden
Elke tweede maandag van de maand (20:00-23:00 uur) organiseren we een Open Club Avond. Dus het hele jaar door en in september, oktober en februari extra. Gewoonlijk kun je binnenlopen wanneer je wilt, squashen met verschillende aanwezige spelers (zowel niet-leden als leden) en gaan wanneer je weer wilt. Na afloop gaan er altijd nog wat mensen drinken bij Sportcafé The Yard (helaas momenteel geopend tot 22uur).
Als voorzorgsmaatregel inzake het coronavirus zijn er nu een beperkt aantal plaatsen en je moet je van tevoren aanmelden. Momenteel staat er nog de hele avond voor dus je kunt binnenlopen wanneer je wilt en vertrekken wanneer je wilt. Mocht het te druk worden dan wordt de avond opgedeeld in twee tijdvakken (20:00-21:20 & 21:30-23:00). Verdeling wordt gedaan op volgorde van inschrijving, dus hoe eerder ingeschreven hoe meer kans om in jouw tijdsvak te komen spelen. Uiteraard kun je natuurlijk nog steeds vrienden en kennissen meenemen, maar zij moeten zich ook eerst aanmelden. Aanmelden gaat via het formulier.

Open training
De open training wordt gegeven door een paar van onze meer ervaren leden. Zij begeleiden je bij verschillende soorten oefeningen om je squashvaardigheden te verbeteren. Als je besluit lid te worden kun je ook op elke woensdag training krijgen van onze ervaren verenigingstrainer vanuit het RSC: Bas Hinten.

ONT (One Night Tournament)
Het ONT is een kort toernooi gespeeld op één avond van 20:00-23:00. Deelnemers worden ingedeeld op sterkte en volgens zal je in een poule van 5 mensen wedstrijden afleggen. Iedere deelnemer speelt 4 wedstrijden (best of 3). De winnaar van de poule zal een klein prijsje in ontvangst mogen nemen.

Aanmelden
Aanmelden is verplicht! De planning is onder voorbehoud en op deze pagina wordt de meest recente planning en informatie bijgewerkt.

Graag tot binnenkort op de squashbaan! Meld je hier gelijk aan voor een of meer van de open (squash)activiteiten! Bij vragen kun je altijd mailen naar bestuur@deboosters.nl!

Geef een reactie