Open (squash)activiteiten

geplaatst in: Activiteiten, Squash, Vereniging | 0

Graag aanmelden van tevoren om deel te nemen aan de activiteit! Tot snel op de squashbaan!

Flyer activiteiten bij De Boosters september & oktober

For English press the English flag button in the right corner below or here.

In september en oktober organiseren wij extra open (squash)activiteiten, naast de standaard open clubavond elke tweede maandag van de maand. Kom vrijblijvend langs om kennis te maken met de sport en onze vereniging!
N.B. Je dient je van te voren aan te melden via dit formulier. In verband met het coronavirus ook voor de Open Clubavond, waar je normaal gesproken wel zonder aan te melden mee mag doen. In het formulier kun je je ook alvast voor meerdere activiteiten inschrijven. Alle squashactiviteiten vinden plaats bij de squashbanen van het Radboud Sportcentrum, onze thuisbasis.

Voorlopige planning open (squash)activiteiten:

DagDatumTijdWat?
ma30 Aug.20:00-23:00Open Clubavond
ma6 sep.20:00-23:00Open Training
ma13 sep.20:00-23:00Open Clubavond
ma20 sep.20:00-23:00 Open Training
di21 sep.v.a. 20:30 (Open) Borrel
ma27 sep.20:00-23:00Open ONT
ma4 okt.20:00-23:00Open Training
ma11 okt.20:00-23:00Open Clubavond
za16 okt15:00-17:00Open Toernooi
ma18 okt.20:00-23:00Open game night
di19 okt.v.a. 20:30(Open) Borrel
ma25 okt.20:00-23:00ONT
Planning open (squash)activiteiten bij SSV De Boosters in September en Oktober (onder voorbehoud)

Korte uitleg activiteiten
Open clubavonden
Elke tweede maandag van de maand (20:00-23:00 uur) organiseren we een Open Clubavond. Dus het hele jaar door en in september, oktober en februari extra. Gewoonlijk kun je binnenlopen wanneer je wilt, squashen met verschillende aanwezige spelers (zowel niet-leden als leden) en gaan wanneer je weer wilt. Na afloop gaan er altijd nog wat mensen drinken bij Sportcafé The Yard (helaas zijn zij nog gesloten).
Als voorzorgsmaatregel inzake het coronavirus zijn er nu een beperkt aantal plaatsen en je moet je van tevoren aanmelden. De avond is verdeeld in twee tijdvakken (20:00-21:20 & 21:30-23:00). Je kunt natuurlijk nog steeds vrienden en kennissen meenemen, maar zij moeten zich ook eerst aanmelden. Aanmelden gaat via het formulier.

Open training
De open training wordt gegeven door een paar van onze meer ervaren leden. Zij begeleiden je bij verschillende soorten oefeningen om je squashvaardigheden te verbeteren. Als je besluit lid te worden kun je ook op elke woensdag training krijgen van onze ervaren verenigingstrainer vanuit het RSC: Bas Hinten.

Open Toss
Bij onze toss speel je elke ronde tegen een andere tegenstander en het lot beslist tegen wie. Als een tegenstander veel sterker is, speelt hij met een handicap (zoals zonder volleys, etc.).

Open toernooien
Bij onze toernooien speel je minimaal drie wedstrijden (best-of-three) in een poule tegen spelers van jouw eigen niveau. Iedere poulewinnaar wint een mooie prijs!

Open Game Night
Verschillende spelvormen in wedstrijdvorm. Winnaar krijgt een mooie prijs!

Aanmelden
Aanmelden is verplicht! De planning is onder voorbehoud en op deze pagina wordt de meest recente planning en informatie bijgewerkt.

Graag tot binnenkort op de squashbaan! Meld je hier gelijk aan voor een of meer van de open (squash)activiteiten! Bij vragen kun je altijd mailen naar bestuur@deboosters.nl!

For English press the English flag button in the right corner below or here.

Geef een reactie