Open trainingen en speelavonden bij de Boosters in februari!

geplaatst in: Uncategorized | 0

Naast de open clubavond van gisteren zijn er deze maand nog meerdere mogelijkheden om te komen squashen bij en vrijblijvend kennis te maken met onze geliefde club en squashvereniging de Boosters. Gezien de populariteit van squash en het beperkte aantal plekken, vragen we om je in te schrijven voor deze gezellige avonden en trainingen via het onderstaande formulier. We staan te popelen om kennis met je te maken en zien jullie graag snel op of naast de banen!

N.B. Aanmelden kan via dit formulier. In het formulier kun je je ook alvast voor meerdere activiteiten inschrijven. Alle squashactiviteiten vinden plaats bij de squashbanen van het Radboud Sportcentrum, onze thuisbasis. Onze maandelijkse borrel vindt plaats in café de Deut.

Voorlopige planning open (squash)activiteiten:

DagDatumTijdWat?
ma20 feb.20:00-21:00Open Training #1
ma20 feb.21:00-22:00Open Training #2
di21 feb.v.a. 20:00Open Borrel
ma27 feb.20:00-23:00Open Clubavond
Planning open (squash)activiteiten bij SSV De Boosters in februari

Korte uitleg activiteiten

Open training
De open trainingen worden gegeven door onze ervaren leden. Zij begeleiden je bij verschillende soorten oefeningen om je squashvaardigheden te verbeteren. Als lid van de Boosters kun je ook elke woensdag de wat langere (competitie)training van 75 minuten volgen, die verzorgd wordt door een gecertificeerde squashtrainer van het RSC.

Open clubavond
Elke tweede maandag van de maand (20:00-23:00 uur) organiseren we een Open Clubavond. Dus het hele jaar door en in september, oktober en februari extra. Gewoonlijk kun je binnenlopen wanneer je wilt, squashen met verschillende aanwezige spelers (zowel niet-leden als leden) en gaan wanneer je weer wilt. Na afloop gaan er doorgaans nog wat Boosters gezellig wat drinken bij Sportcafé The Yard.
Graag vragen we dat jullie je aanmelden zodat wij weten hoeveel mensen er komen en kunnen we alle informatie naar jullie toesturen omtrent deze avond. Je kunt natuurlijk nog steeds vrienden, studiegenoten en kennissen meenemen, maar zij moeten zich ook eerst aanmelden.

Aanmelden
Aanmelden voor deze activiteiten is nodig, gezien het beperkte aantal plekken. De planning is onder voorbehoud en op deze pagina wordt de meest recente planning en informatie bijgewerkt.

We zien je graag snel op of naast de banen! Meld je hier gelijk aan voor een of meer van de open (squash)activiteiten! Bij vragen kun je altijd mailen naar bestuur@deboosters.nl!

For English press the English flag button in the right corner below or here.

Geef een reactie