Open Clubavonden (OCA’s)

Dit zijn dé avonden waarop je je vrienden uit kan dagen voor een potje squash! Op deze avonden, die beginnen om 20:00 en om 21:30 (soms later) eindigen, is iedereen welkom die interesse heeft in het spelen van deze sport, ook als je geen lid bent. Er is ook altijd iemand van het bestuur aanwezig om alle vragen die je hebt over de vereniging te beantwoorden! De Open Clubavonden (OCA’s) vinden elke tweede maandag van de maand (van 20:00 tot minimaal 21:30) plaats. Houd onze agenda in de gaten wanneer de eerstvolgende is. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, maar dit mag uiteraard wel. We zien je graag op de baan!

In september/oktober en februari vinden vaak extra open activiteiten plaats, zoals open trainingen, tossen en toernooien. Hiervoor dien je je wel van tevoren aan te melden. Zie hier het meest recente schema en meer informatie over onder andere aanmelden.

N.B. Geen sportkaart? Geen probleem! Squash lekker mee, maar geef dit van tevoren even aan (liefst per mail: bestuur@deboosters.nl)!