Lid worden van SSV De Boosters

Wij zijn als vereniging altijd op zoek naar nieuwe leden en we doen ons best om het squashaanbod voor jullie zo leuk en divers mogelijk te houden. Word je al enthousiast bij het raken van de bal of train je juist om elke bal nog scherper langs de muur te krijgen? Bij SSV De Boosters kun je terecht als beginner en gevorderde. Daarnaast hebben we een sociaal actief ledenbestand waardoor jouw netwerk niet alleen sportiever maar ook gezelliger uitgebreid kan worden!

Wat zijn de kosten?

Wij hebben verschillende lidmaatschappen en hieronder kun je zien wat de kosten hiervoor zijn.

Halfjaarslid recreant
  • €15,- voor studenten
  • €35,- voor alumni

Recreantlid
  • €25,- voor studenten
  • €65,- voor alumni

Competitielid
  • €60,- voor studenten
  • €110,- voor alumni
  • Voorrang op competitietraining
  • Deelname aan de regionale Kleine Kompetitie

Recreant- en competitielidmaatschap

Als recreantlid heb je voorrang op onze recreanttrainingen die door de ervaren leden verzorgd worden. Je speelt niet mee in de regionale Kleine Kompetitie maar bent nog altijd vrij om voor De Boosters uit te komen bij opzichzelfstaande toernooien. Competitieleden krijgen voorrang op trainingen die verzorgd worden door onze huistrainer Bas Hinten. Deze ervaren huistrainer doet er alles aan om jouw squashspel naar een hoger niveau te brengen. Je neemt ook deel aan de regionale Kleine Kompetitie en speelt daarbij in een team met 3-4 andere leden van jouw niveau. Het aantal plekken in de Kleine Kompetitie hangt af van het aantal teams en de start van het seizoen, informeer daarom altijd even bij het bestuur (bestuur@deboosters.nl) wat er mogelijk is!

Wat zijn de voorwaarden?

Om lid te kunnen worden van SSV De Boosters zijn twee dingen van belang: (1) je moet studeren aan een hogere onderwijsinstelling zoals de HAN en de Radboud Universiteit op het moment van inschrijven en (2) je moet in bezit zijn van een geldige sportkaart van het Radboud Sportcentrum. Voldoe je hier niet aan? Neem dan contact met ons op via bestuur@deboosters.nl.

Is dat wel het geval dan ontvangen wij graag je aanmelding.

Lees voordat je je aanmeldt nog wel even het huishoudelijk reglement en de statuten door!