Boosters Laddercompetitie

De squashladder van De Boosters, de ladder waar je nooit zat van wordt! 

Kom in beweging en daag je medeboosters uit in een laagtredige doch competitieve interne competitie: de Boosters Squashladder. De treden maken wij, hoe hoog je staat, bepaal jij (of wij)!

Informatie: Een ladder is een soort individuele en interne competitie waarbij je het eens in de zoveel tijd opneemt tegen nieuwe tegenstanders. Als je vaak wint, stijg je; verlies je (te) veel, dan zak je. Er zijn diverse systemen mogelijk. 

Hieronder uitleg over hoe ons laddersysteem werkt: 

  • De ladder bestaat uit poules van in principe drie deelnemers.
  • De hoeveelheid poules is logischerwijs afhankelijk van het aantal deelnemers. Poule 1 is de hoogste poule, poule 2 de een na hoogste, etc.
  • Als deelnemer speel je iedere ronde twee wedstrijden tegen twee verschillende tegenstanders- Wedstrijden zijn best-of-3 of best-of-5, dit bepaal je vooraf met de anderen in poule.
  • Een ronde duurt (bijna) drie weken.
  • Je dient zelf contact op te nemen met je tegenstanders. Eventueel kun je ook afspreken voor een driehoekswedstrijd. Dan ben je in één sessie klaar en is het extra gezellig. Daarna kun je je (on)sportiviteit gezamenlijk compenseren met een biertje aan de bar.
  • Na iedere ronde wordt een nieuwe poule-indeling gemaakt. Tussen de rondes is in- en uitschrijven mogelijk (uitschrijven liever niet natuurlijk). Zie hieronder een overzicht van de data van de rondes.

Inschrijvingen voor de volgende ronde?

Zie hieronder een overzicht van de rondes (onder voorbehoud). Wil je meedoen? Schrijf je dan hier in! Als je je vóór het einde van de ronde inschrijft, word je indien mogelijk ingedeeld in de eerstvolgende ronde.

RondeStart rondeEinde rondeKalenderwekenBoostersweken
1maandag 6 november 2023vrijdag 24 november 202345 + 46 + 471e + 2e + 3e
2maandag 27 november 2023vrijdag 15 december 202348 + 49 + 504e + 1e + 2e
3maandag 18 december 2023vrijdag 12 januari 202451 + 52 + 1 + 23e + 4e + 1e + 2e
4maandag 15 januari 2023vrijdag 2 februari 20243 + 4 + 53e + 4e + 5e


Heb je nog vragen of suggesties? Stuur een mail naar ladder@deboosters.nl of laat het weten aan een van de leden van de technische commissie (Yoeri & Aldwin) of het bestuur (Roel & Willeke).