Baantijden en inschrijving

Maandagen: Recreant trainingen en clubavonden

  • 19:00 – 20:00 (Basis training)
  • 20:00/20:15 – 21:30 (Om de week training, om de week clubavond)

Voor de basis en recreant trainingen op maandag, gegeven door onze eigen leden Chris, Kevin, Aldwin, Max, Yoeri en Roel², kunnen recreantleden zich vier weken van tevoren inschrijven. Tijdens deze trainingen zal er vooral nadruk liggen op slag- en looptechniek. Competitieleden kunnen zich hier ook voor inschrijven, maar dan pas vanaf vijf dagen van tevoren.

Woensdagen: Competitietrainingen

  • 19:00 – 20:15 (Competitie training)
  • 20:15 – 21:30 (Competitie training)

Tijdens de competitietrainingen ligt de nadruk meer op het spelen van wedstrijden en tactisch spel. Voor deze competitietrainingen, gegeven door Bas, zijn de inschrijfregels net andersom: recreantleden kunnen zich vijf dagen van tevoren inschrijven en de competitieleden al vier weken van tevoren.

Vrijdagen: Club avonden

  • 20:00 – 22:15 (Toss)

Daarnaast is er ook een limiet van 4 weken voor het inschrijven van de banen op vrijdag.

Uitschrijfregels

Vanwege ons ledenaantal en de beperkte baantijden zijn er een aantal nieuwe regels met betrekking tot het afmelden voor trainingen en clubavonden. Leden kunnen zich uitschrijven tot 10:00 op de dag van de (training)sessie waar ze voor staan ingeschreven. Indien je je na 10:00 wilt uitschrijven, dien je een bericht te sturen naar een bestuurs- of TC-lid met de reden van je afwezigheid én een bericht in de groepschat van de Boosters om de club op de hoogte te brengen van de vrije plek. Op die manier kan iemand anders jouw plek overnemen.