Padel met de Boosters

| 0

Datum & Tijd
Datum - 21/03/2021
15:00 - 17:00
iCal
0


Hallooooo Boosters!

 

Voor de twijfelaars: het is onderhand maart 2021 en we zitten nog steeds in een pandemie. Sporten en in vorm raken/blijven wordt er niet makkelijker op, maar er is weer een stip aan de horizon: buitensporten is weer toegestaan in (kleine) groepen, onder de 27, op afstand waar mogelijk. Omdat het vorig jaar zo’n succes was, gaan we daarom een oude truc uit de hoge hoed toveren: S.S.V. De Boosters waagt zich andermaal aan padel. Padel is een hybride sport die lijkt op een kruising tussen squash en tennis, waarbij wij het waarschijnlijk in duo-vorm zullen spelen. Heb jij nog nooit padel gespeeld? Geen probleem! De dames & heren van Dukenburg Smash zullen jou een snelcursus padel geven op locatie.

 

Samenvatting…

Wat: padel

Wie: jij

Waar: Tennis- en padelvereniging Dukenburg Smash

Wanneer: zondag 21 maart om 15:00 [ronde 1] OF 16:00 [ronde 2].

 

Deelname is € 3,- en voor materiaal wordt gezorgd. Enthousiast? Mooi! Meld je hieronder aan.

 

P.S.: indien er meer aanmeldingen zijn dan plekken (16) zullen we eerst kijken naar leeftijd [27- en 27+] en vervolgens het principe ‘eerst komt, eerst maalt’ hanteren.

P.P.S.: heb jij een voorkeurstijd? Geef deze even door aan iemand van de activiteitencommissie. Doe dit a.u.b. alleen als je op 1 van de 2 momenten écht niet kan.

Aanwezig: 11

Registreren

Het boeken is gesloten voor dit evenement.