Een nieuwe website!

posted in: Association | 0

Welkom op de nieuwe website van SSV De Boosters. We zijn erg blij dat we kunnen overstappen naar een iets moderner tintje en hopen dan ook dat jullie ervaring net zo positief is! Natuurlijk kunnen we niet uitsluiten dat er nog kinderziektes in deze website zitten. Daarom vragen we jullie om alle rariteiten die je tegenkomst te melden aan de webcie op het mailadres website@deboosters.nl.

Na lang wachten komt zonneschijn!

Als lid van De Boosters heb je een email ontvangen met alle informatie omtrent deze nieuwe website. Mocht je de email gemist hebben, check dan even je spambox! Daarnaast hebben we hieronder alle informatie ook nog even voor je op een rijtje gezet.

Account
Om een squashbaan tijdens verenigingstijden te reserveren, heb je een account nodig. Deze maak je zelf aan door naar this page te gaan (of op de beginpagina rechtsboven op ‘registreren’ te klikken). Vul alle gegevens in en klik onderaan op ‘registeren’. Je niveau kun je altijd later zelf nog aanpassen. Je ontvangt een bevestigingsmail. Pas na goedkeuring van het bestuur werkt je account en kun je inloggen. Ook daarvan ontvang je een bevestigingsmail. Controleer eventueel ook je spambox.

Baan reserveren
Als je ingelogd bent, zie je rechtsboven in de rode balk een paar kopjes, waaronder ‘Inschrijvingen’. Hier kun je een baan reserveren vanaf 5 augustus. Dit werkt volgens hetzelfde principe als bij de oude website. Ook kun je aankomende activiteiten gemakkelijk zien, evenals je persoonlijke ‘agenda’, waarin ook je gereserveerde squashbanen overzichtelijk te zien zijn.

Inschrijven voor activiteiten
Het inschrijven voor activiteiten zal ook anders gaan dan bij de oude website. Onder het kopje ‘Activiteiten’ en in de agenda, vind je de aankomende activiteiten. Je kunt je hiervoor inschrijven door een ‘ticket’ te reserveren. Dit wijst zich vanzelf als je op de desbetreffende activiteit klikt.

Overig en melden van eventuele problemen
De website is net gelanceerd en het kan dus zijn dat er nog bepaalde ‘kinderziektes’ zijn. Mocht je iets vinden dat nog niet helemaal klopt of mocht je bepaalde bugs (fouten) in de website tegenkomen, laat het dan weten! Stuur in dat geval een mailtje naar de websitecommissie (Wouter Lenferink en Max Meijers): website@deboosters.nl. Eventueel kun je Wouter ook een berichtje sturen op Whatsapp. 

Sommige pagina’s worden in de komende tijd nog aangepast of extra aangevuld. De meeste informatie over SSV De Boosters kun je nu al overzichtelijk op de site vinden. Ook werkt de site goed op je telefoon. Mocht je vragen, suggesties of opmerkingen hebben over tekstuele zaken/invulling omtrent de website, laat dit dan weten aan het bestuur (bestuur@deboosters.nl) of stuur een berichtje naar een van de bestuursleden.