Onze commissies

Onze squashvereniging is erg blij met haar actieve leden. Zij zorgen er immers voor dat de vereniging levendig en dynamisch blijft. Met een aantal van deze commissies zal je als lid vrij actief mee te maken krijgen. Dit zijn bijvoorbeeld de Activiteitencommissie, Toernooicommissie en Weekendcommissie. Andere commissies werken meer op de achtergrond, zoals de Adviescommissie, Financiële commissie en de Websitecommissie. Ben je geïnteresseerd in het worden van actief lid binnen een commissie? Spreek dan gerust één van de commissieleden of het bestuur aan!

Activiteitencommissie

Squash is belangrijk in het leven maar het leven draait niet alleen om squash. De Activiteitencommissie (Accie) maakt dit maar al te duidelijk. Deze malse makkers staan te popelen om jullie te voorzien van de leukste activiteiten, elk jaar weer. Houd maandelijks je mailbox en de Whatsapp groep in de gaten om op de hoogte te blijven van hun perikelen en kom vooral gezellig meedoen. Heb je vragen voor de Accie of wil je onderdeel uitmaken van dit spraakmakende team? Spreek ze dan gerust aan op de baan of tijdens een activiteit of stuur een email naar activiteiten@deboosters.nl.

Technische commissie

De technische commissie staat voor je klaar voor alle squash technische activiteiten. Deze sportieve enthousiastelingen organiseren de maandagtrainingen en helpen ze mee met de competitie. Daarnaast organiseren ze ook de One Night Tournaments (ONTs) en andere spelvormen van squash. Wil je de technische commissie komen versterken of heb je een fantastisch idee voor een toernooi, training of andere squashgerelateerde activiteit? Stuur dan een mailtje naar tc@deboosters.nl.

Toernooicommissie

Elk jaar organiseren we vanuit de vereniging een aantal toernooien, zoals het Open Boosters Toernooi en het Boosters Dubbeltoernooi. Deze commissie regelt de organisatie van die toernooien en zorgt dat het op de dag zelf vlekkeloos verloopt! Zie jij jezelf hier al aan meewerken? Neem dan contact met ons op! Mail hiervoor naar sport@deboosters.nl.

Websitecommissie

Om goed bereikbaar te blijven en onze vereniging online te houden is de Websitecommissie (Webcie) constant bezig met het up-to-date houden de de website. Je zal van de Webcie niet veel meekrijgen in het dagelijks squashleven maar zij staan altijd open voor feedback en leuke tips om de website nog aantrekkelijker voor jullie te maken. Spreek ze daarom ook gerust aan op de baan of bij activiteiten of stuur een email naar website@deboosters.nl. Heb je ervaring met het onderhouden van een WordPress website of de affiniteit en leergierigheid hiervoor? We zijn altijd opzoek naar continuïteit in het onderhoud van de website.

Weekendcommissie

Eens per jaar gaan de boosters een weekendje weg van de squashbanen naar een weekend vol gezelligheid en gekkigheid georganiseerd door de weekendcommissie (Weekendcie). Weet jij de perfecte locatie, of heb je een geniaal idee voor een activiteit of spel op het weekend laat het weten door iemand van de weekendcie aan te spreken of te mailen naar weekend@deboosters.nl.