Christmas Home Cinema

geplaatst in: Activiteiten | 0

Lieve Boosters,

It’s the most wonderful time, of the year! En om 2020 geheel in stijl af te sluiten, doen we dat thuis. Op de bank, met een drankje en een snack. Kerst is een feest van barmhartigheid en samen zijn, maar zoals we onderhand wel weten kan samen zijn op verschillende manieren. Dit jaar dus geen traditioneel Bring Your Own Dish diner, maar een andere instant classic: de Christmas Home Cinema! Op vrijdag 18 december om 20:30 heeft de accie een Kerstfilmavondje in petto voor de liefhebbers. Geen ‘Home Alone’, ‘The Night Before Christmas’ of ‘It’s a Wonderful Life’ maar de kersverse kaskraker ‘Jingle Jangle: A Christmas Journey‘. Zoals het heurt zorgt de organisatie voor versnaperingen: deelnemers aan deze activiteit (die zal plaatsvinden via Netflixparty) krijgen een heus Boosters kerstpakket (af te halen op een centrale locatie in Nijmegen!) voor tijdens de film.

Deelname aan de Christmas Home Cinema is mogelijk voor de bescheiden bijdrage van 2,50. Inschrijven kan hier en sluit om logistieke redenen op 12 december!

Aangemeld? Leuk! Vergeet alsjeblieft niet het volgende formulier in te vullen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNIMxLDMA97KRwyhBZ9Qz7GcMqO32X3eKmnyu00Xd4lCcIrA/viewform

Geef een reactie