Batavierenrace 2023

geplaatst in: Activiteiten | 0
Batavierenfeest 2022

Aan alle sportieve jongelui en hardlopende feestvierders!

Ook dit jaar gaan de Boosters weer de strijd aan in een legendarische estafetteloop van Nijmegen naar Enschede. Het daverende succes van vorig jaar willen we natuurlijk overtreffen. Waar we het over hebben? De Batavierenrace! De studentenloop van Nederland.

Wat houdt het in? Het is een estafetteloop van Nijmegen naar Enschede. Dat betekent dat er een veelvoud aan etappes (variƫrend van 3.5 tot rond de 10 km) in drie ploegen (nacht, ochtend en middag) te verdelen is. Dat gaan we ook dit jaar niet alleen doen. We hebben onze krachten gebundeld met de squashers van Quatsch (Eindhoven) om deze tocht tot een goed einde te brengen!

En als kers op de taart sluit de Batavierenrace elk jaar af met een klapper van het feest. Klapper? Wat zeggen we? Het grootste studentenfeest van Nederland.

Benieuwd? Stuur de Batavierencommissie een appje (Wouter 06-11595410 of Mandy 06-34477203) of spreek ons aan! Verder kan je ook veel informatie op de website van de Bata vinden: https://www.batavierenrace.nl/. Of schrijf je gewoon direct in om met ons mee te lopen!

Sportieve groetjes van de commissie!

Anke, Huub, Mandy, Niek en Wouter

Geef een reactie