Boosters - Studentensquash Vereniging Nijmegen
Squashen, borrels en leuke activiteiten!
Word nu lid van De Boosters voor maar €25!
Header

Merchandise

Toe aan een nieuwe grip of heb je nog geen racket om te spelen? Het is mogelijk om als lid via de Boosters aan squashmateriaal te komen! 

 

Te koop in het seizoen 2017-2018:

  

Blackstorm Graphite

- Dunlop Rackets Blackstorm Graphite: € 40,-

Ben je beginner-half gevorderde en ben je op zoek naar een goed racket? Voor €40,- kun je bij de Boosters een 'Dunlop Blackstorm Graphite' racket aanschaffen. Voorheen €45 en nu nog goedkoper!

Geïnteresseerd? Spreek dan een van de bestuursleden aan op de baan of stuur een mail naar penningmeester@deboosters.nl. Je kunt het racket ook altijd even uitproberen tijdens een training!

 

- Balletje twee gele stip Dunlop: € 2,50

Balletjes kwijt of kapot of wordt het toch echt tijd ze zelf aan te schaffen? Dat kan nu heel makkelijk via de Boosters! Nu 1€ goedkoper dan vorig seizoen :)

 

- Wilson overgrips: € 0,50

Geschikt om over je oude grip heen te leggen. Zonder de dikte van je grip te veranderen heb je toch weer goede grip tijdens je rally's! Als je wilt, draaien wij de grip er voor je om.

 

- Karakal PU supergrips: €  2,50

Als vervanging van je oude grip of om je handvat wat breder te maken als tweede grip. Dit speelt vaak prettiger voor mensen met wat grotere / bredere  handen. Als je wilt, draaien wij de grip er voor je om.