Boosters - Studentensquash Vereniging Nijmegen
Elke tweede woensdag van de maand open clubavond!
Klik hier voor meer informatie
Header

BootcampBeste boosters,

Heb je sinds het sluiten van het sportcentrum geen beweging meer gehad? Heb je teveel taartjes gegeten of geborreld? Snap jij helemaal wat mensen bedoelen met quarantaine kilo's? Is jouw conditie zo achteruit gegaan dat je na het lopen van 3 traptreden al bekaf bent?🥴 Dan hebben wij de perfecte activiteit voor je bedacht! Trek je sportschoenen maar weer uit de kast want we gaan bootcampen! 🤩

En natuurlijk is iedereen die tijdens de quarantaine wel actief is gebleven ook welkom! 

De bootcamp zal plaatsvinden op donderdag 28 mei om half 8 in het goffertpark en zal gegeven worden door een ervaren trainer. Als er veel animo is, zal er op woensdag 27 mei ook een bootcamp gegeven worden zodat het niet te druk is. Je kan je hieronder inschrijven. Mocht je een van die dagen niet kunnen, stuur Suzanne dan een berichtje. Dan houdt de Accie daar rekening mee met de indeling van de groepen. 

Let op! Kom niet veel te vroeg en blijf ook zeker niet achteraf hangen! We snappen dat het leuk is om gezellig bij te kletsen, maar tenzij je iets belangrijks hebt wat je €400 waard is om te vertellen, ga dan direct na de bootcamp naar huis! Ook tijdens de bootcamp is het belangrijk dat iedereen 1,5m afstand van elkaar heeft. We zorgen dat de groepen niet te groot zijn maar vragen jullie wel om zelf ook verantwoordelijkheid te nemen voor de afstand. Samen buiten sporten mag gelukkig weer gewoon, maar nakletsen bijvoorbeeld nog niet. De vereniging is niet aansprakelijk voor eventuele uitgedeelde boetes, dus meedoen is op eigen risico. 

Jullie kunnen je inschrijven tot maandag 25 mei en om het lekker laagdrempelig te houden vragen we geen eigen bijdrage. Dus dat is geen reden om thuis te blijven! 

Tot volgende week!